
فرماندار دشتستان به زودی انتخابات می شود
گام خبر: محمدی زاده در خصوص طولانی شدن انتخاب فرماندار دشتستان هم اظهار کرد: در حال انتخاب فرایند اداری آن هستیم و به زودی فرد مورد نظر را به وزارت کشور اعلام خواهیم نمود.به گزارش گام خبر، احمد محمدی زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ضمن قبولی طاعات و عبادات روزه داران در این ماه پربرکت و تسلیت ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام، تلاش و پیشرفت خبرنگاران را در توسعه همه جانبه استان امری مهم دانست و بر توجه خبرنگاران به جهاد تبیین تأکید داشت و در این خصوص گفت: در تحقق و عملیاتی شدن این امر همه خبرنگاران و رسانهها تلاش کنند.
استاندار بوشهر در ابتدای سخنانش با تأکید بر انعکاس دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در ساهای اخیر عنوان کرد: در زمان طاغوت مردم مشکلاتی بزرگی اعم از آب، برق، جاده و غیره داشتند که همین امر عاملی شد تا علیه حکومت پادشاهی به خیابان بریزند ولی انقلاب اسلامی تحول بزرگی رقم زد و مردم ما در حال حاضر احساس برتری در جایگاه بالای دارند که عمران و آبادی مهمترین اتفاق نظام اسلامی است.
وی با بیان اینکه نقد منصفانه میتواند زمینه توسعه و پیشرفت را فراهم آورد اظهار کرد: از جمله طرحهای که در اولویت برنامههای استان بوشهر خواهد بود طرحهای اشتغالزایی و اقتصادی خواهد بود که میبایست همه در انجام آن کمک کنیم.
محمدی زاده یکی از طرحهای مهم در استان بوشهر را طرح توسعه گردشگری دانست و در این خصوص عنوان کرد: کمک به این طرح با توجه به ظرفیت بالای استان میتواند در نیمه دوم سال مقصد گردشگران کشورمان و حتی آسیای میانه میباشد.
وی تصریح کرد: ظرفیت بالای بازار و سوق دادن مردم به این سمت باعث شد ما دومین استان برتر کشور در بحث پذیرش گردشگر باشیم و اگر خوزستان راهیان نور را نداشت ما استان اول کشور بودیم.
استاندار بوشهر در خصوص بحث درآمدزایی استان در ایام نوروز هم اضافه کرد: حدود هشت و نیم الی ۹ میلیون نفر در این ایام وارد استان شدند که ما اگر هزینه خرید هر مسافر را فقط یک میلیون محاسبه کنیم حدول هشت تا ۹ میلیارد استان درآمدزایی داشته است.
محمدی زاده در خصوص طولانی شدن انتخاب فرماندار دشتستان هم اظهار کرد: در حال انتخاب فرایند اداری آن هستیم و به زودی فرد مورد نظر را به وزارت کشور اعلام خواهیم نمود.
وی با تأکید بر اینکه آب شیرین کنهای استان از منابع مهم در تأمین آب شرب مردم میباشند تأکید کرد: در همین راستا طرح احداث آب شیرین کنهای در شهرها و روستاهای مختلف استان در حال اجرا است که امیدواریم آب شیرین کن شهرستان دشتستان در خرداد ماه راه اندازی شود.
رستمیان معاون عمرانی استانداری هم در این خصوص اضافه کرد: ورودی آب به استان بوشهر شبانه ۴۰۰ هزار متر مکعب میباشد و ۲۵۰ هزار متر از این آب از خط کوثر و مابقی از کازرون، آب شیرین کن و چاههای داخلی وارد شبکه آبرسانی استان میشود.
وی تصریح کرد: با اجرایی شدن طرحهای آبشیرین کن در شبانه روز ۳۶ هزار متر مکعب آب از طریق شیرینسازی آب دریا تأمین و وارد شبکه خواهد شد.
محمد هادی رستمیان از افتتاح آبشیرینکن در شهرهای بوشهر، کنگان، دشتی، سعدآباد و جزیره شیف خبر داد و در این خصوص اظهار کرد:
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به اجرایی شدن طرحهای آبشیرینکن در استان خاطر نشان کرد: اکنون در شبانهروز ۳۶ هزار مترمکعب آب از طریق شیرینسازی آب دریا تأمین و وارد شبکه آبرسانی استان میشود.
رستمیان از افتتاح آبشیرینکن در شهرهای بوشهر، کنگان، دشتی، سعدآباد و جزیره شیف خبر داد و تصریح کرد: آبشیرینکن وحدتیه دشتستان با پیگیری مستمر استاندار و تسریع در اجرا آن بهزودی وارد مدار بهرهبرداری قرار میگیرد که نقش مهمی در حل مشکل آب این منطقه دارد.
احمد محمدی زاده با تأکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی نقش نظارتی دارند در این خصوص عنوان کرد: استانداریها و فرمانداریها با وجود اینکه مسئولیتهای زیادی در حوزههای مختلف دارند اما به عنوان نمایندگان دولت در استان نقش حاکمیتی دارند ولی نقش اجرایی ندارند.
وی تصریح کرد: انتصابهای انجام شده نقشی خدماتی برای مردم داشته و آنهایی که تغییر نکرده اولویت ما نبوده یا به زمان مناسبتری موکول شده ولی در حال حاضر پیشنهاد تغییر ۱۰ از مدیران را به وزارتخانهها ارسال کردیم و در حال طی کردن روند مدیریتی آن هستیم که در برخی وزارتخانهها روند خوب و در برخی نیز کند دنبال میشود.
استاندار بوشهر در خصوص جوانگرایی در دستگاههای اجرایی استان هم بیان کرد: برخی مدیران با نظر مساعد ما و وزیر مربوطه تثبیت شده که ما از ظرفیتهای جوان استفاده میکنیم که بخشداران منصوبی زیر سی و پنجسال و معاونان فرمانداران زیر چهل سال خواهند بود و در حال حاضر مجوز بکارگیری چهل و دو نفر نیروی جوان در استانداری بوشهر گرفته شده است که به زودی این آمار افزایش پیدا خواهد کرد.
محمدی زاده در خصو انتصاب مدیران شرکتهای نفت، گاز و پتروشیمیها و استفاده از نیروهای بومی هم اظهار کرد: علیرغم اینکه در گذشته مسوولیتهای شرکت منطقه ویژه و پالایشگاه فجر جم بر عهده نیروهای بومی استان بوده ولی با رایزنیهای که انجام شد مدیرعاملی شرکت پالیشگاه فجر جم در اختیار نیروهای توانمند استان است و همچنین مدیران شرکتهای پتروشیمی خارگ و کیمیای پارس نیز بومی هستند گرچه در شرکتهای پتروشیمی هنوز این امر اتفاق نیفتاده است.
احمد محمدی زاده با بیان اینکه برای تحقق و خواسته بحق مردم بوشهر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم ورزید گفت: در زمینه واگذاری مسوولیت در سطح ملی پیگیر هستیم تا سمتهای بیشتری در صنایه گاز و پتروشیمی به نیروهای بومی استان بوشهر واگذار شود.
وی در ادامه اضافه کرد: در طی سالهای اخیر نگاه به نیروهای توانمند بومی در این صنایعها کمرنگ بوده و تغییر این رویکرد نیاز به کار و زمان دارد.
محمدی زاده با بیان اینکه در حال پیگیری و اجرایی شدن پروژه راه آهن هستیم عنوان کرد: در حال حاضر ده میلیون یورو برای پروژه راه آهن بوشهر- شیراز مصوب شده که هنوز ساز و کار آن در کارگروه دولت مشخص و اجرایی نشده ولی در حال پیگیری هستیم که انجام شود.
وی تصریح کرد: مسیر بوشهر به عسلویه را به این طرح اضافه کردهایم که این پروژه از شهرستانهای جنوبی زمینه انتقال تولیدات پتروشیمی را فراهم میکند.
رستیمان در ادامه صحبتهای استاندار بوشهر اضافه کرد: چهارده سال از پروژه راه آهن بوشهر به شیراز میگذرد که ۴۵۷ کیلومتر از فارس تا مرکز استان به غیر از عسلویه که بیت و پنج کیلومتر میباشد در حال اجرا است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه چهل میلیارد اعتبار از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به جاده ساحلی بوشهر به دیر اختصاص یافته اظهار کرد: این اعتبار مصوب شده که باید وصول و هزینه شود و برنامه داریم که این منابع از محل مسئولیتهای اجتماعی پتروشیمیها اختصاص داده شود که جاده ریز به دوراهک و همچنین جاده ریز به دژگاه و ریز به سرچشمه از همین محل هم انجام شود.
محمدی زاده در ادامه در خصوص سدهای استان هم اظهار کرد: امسال عملیات اجرایی جدید دو سد به نامهای باهوش و دهرود نیز در استان در دستور کار خواهد بود.
احمد محمدی زاده در خصوص پیشرفتهای نیروگاه اتمی بوشهر هم بیان کرد: فاز اول این نیروگاه در مدار است و برق تولید میکند ولی برای نهایی شدن فازهای دو وسه این نیروگاه ۱۰ میلیون یورو اعتبار مورد نیاز میباشد که در سفر رئیس جمهور به روسیه این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
محمدی زاده در ادامه گذری به حل مشکل مسکن خبرنگاران و بحث کتابخانه در استان زد و در این خصوص بیان کرد: باید فضای فراهم شود که حال خبرنگاران رسانهای از این که است خوشتر شود که مهمترین آن میتواند حل مشکل معیشت، مسکن و بیمه آنها باشد.
وی تصریح کرد: در مرکز استان کتابخانه مرکزی داریم اما در صدد هستیم یک واحد دیگر نیز اضافه کنیم و اعتبار آن به صورت مشارکتی با نهاد کتابخانه عمومی تأمین خواهد شد.
استاندار بوشهر در خصوص راه اندازی پارس شمالی هم عنوان کرد: این فاز در خشکی است و وزارت نفت در دستور دارد که آن را فعال کند ولی کشور عجلهای در بهره برداری از پارس شمالی ندارد.
وی همچنین به کمبودها در بحث پزشکی نیز اشاره کرد و اظهار کرد: توقف پزشکان متخصص در استان کم است و با پیگیریها و جلساتی که داشتیم در صدد ساخت بیمارستانها در قبال پرداخت زمین در استان خواهیم بود که این کمبودها در شهرستانهای مثل گناوه و دشتی بیشتر به چشم میآید.
محمد هادی رستمیان معاون عمرانی استانداری بوشهر در این خصوص اضافه کرد: در سفر وزیر بهداشت و پیگیرهای استاندار با معاون رئیس جمهور بودجه بیست میلیاردی در خصوص بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان در نظر گرفته شده است.
نفر اول دولت در استان بوشهر در خصوص کنترل قیمت هم بیان کرد: در این خصوص اقدامات زیادی انجام شده و توانستهایم افزایش قیمتها را خصوصاً در ایام نوروز کنترل کنیم و ما نسبت به سایر استانها در بحث کالاهای اساسی مثل مرغ و گوشت وضعیت بهتری داریم.
در ادامه و در این خصوص منفرد رئس صمت استان بوشهر هم اضافه کرد: در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان افزایش قیمتهای کالاهای اساسی نداشتیم و تنها استان کشور هستیم که بسته معیشتی به خانوادههای نیازمند اهدا کردیم.
محمدی زاده در خصوص صنایع دستی و کارآفرینی در استان هم اشارهای کرد و در این خصوص گفت: در ایام عید در گناوه و دشتستان و همچنین دلوار نمایشگاههای صنایع دستی و کارآفرینی توسط بانوان احداث شد که بخش قابل توجهی از صنایع دستی استان در ایام نوروز عرضه شد که میبایست در تمام فصول سال این امر صورت گیرد و متخصص فقط ایام نوروز نباشد.
درویش رئس برنامه و بودجه استان هم در خصوص اتبارات تخصصی داده شده گفت: اعتباراتی در اختیار پانزده دستگاه اجرایی قرار گرفته و جلسات متعددی داشتیم و با توجه به دغدغههای موجود در خصوص ایفای وزارتخانهها داشتیم و رویکرد دولت حداقل توانمندی برای دستگاههای اجرایی خواهد بود.
وی تصریح کرد: چهار درصد از قراردادهای حوزه نفتی در قبال مسوولیتهای اجتماعی به استان بر میگردد.
استاندار بوشهر در خصوص بحران برق در فصل تابستان هم بیان کرد: تمام تلاش ما که این قطعی از سال قبل کمتر شود و از آن جلوگیری کنیم.
سید محمود دستغیبی مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در خصوص مسکن هم گفت: ۵۲ هزار و ۳۷۲ نفر در طرح مسکن ثبت نام کردهاند که قریب پانزده درصد آن در شهر برازجان میباشد که از کل استان سی و پنج درصد تعیین تکلیف شده اند.
وی در ادامه تصریح کرد: نوزده هزار واحد در استان قطعی و بیست و دو هزار واحد نیز به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.
معاون عمرانی استانداری بوشهر در خصوص نهضت ملی مسکن هم بیان کرد: در اجرای این امر سهم استان بوشهر ده هزار ۷۲۶ واحد از یک میلیون سهمیه واحدی کشور میباشد که در ۱۰ شهرستان و ۴۰ شهر استان بوشهر اجرایی میشود.
وی با اشاره به تأمین نوزده هزار متر مربع زمین برای ساخت طرح نهضت ملی مسکن در استان بوشهر گفت: ۵۲ هزار نفر تا کنون در طرح جهش مسکن در استان ثبت نام کردهاند که عملیات اجرایی چهار هزار و یکصد واحد مسکونی آغاز و از این تعداد دو هزار و ۸۸۰ نفر نیز آورده اولیه خود را پرداخت کرده اند.
انتهای پیام/
انتهای پیام /
- حاج احمد! قهر و تهدید شیوه دومخردادیهاست نه انقلابیها
- استاندار بوشهر تحمل انتقاد نداشت، ترک جلسه کرد!
- استاندار بوشهر خواستار تسریع در اجرای پروژههای نهضت ملی مسکن شد
- مسائل و مشکلات بوشهر در سفر مدیران به شهرها و روستاها پیگیری میشود
- پیشنهاد استاندار بوشهر برای سودآوری بیشتر کشاورزان
- استاندار بوشهر: مشکل قطعی برق در جزیره خارگ برطرف میشود
- استاندار بوشهر: فرایند سقوط رژیم صهیونیستی آغاز شده است
- آقای استاندار! شفاف باشید
- آزاد راه بوشهر - شیراز عملیاتی میشود