
شناسایی ۷۴۱۵ بیمار جدید کرونا در کشور/۸۱ تن دیگر جان باختند
گام خبر: بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۷هزار و ۴۱۵ بیمار کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۸۱ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.به گزارش گام خبر، از دیروز تا امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۴۱۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۶۸ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۳۰ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۲ هزار و ۲۹۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۹۱ هزار و ۲۳۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۳۹۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۳ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۲۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۱۴ هزار و ۶۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۱۸۶ هزار و ۴۳۳ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۲۹۹ هزار و ۷۸۳ نفر نیز دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند.
به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۲۸۴ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۹ هزار و ۱۱۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر نیز ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام /
- شناسایی ۴۵۲۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ ۶۲ بیمار دیگر جان باختند
- تایید واکسن کووید که مختص سویه اومیکرون است
- تعداد بستریهای کرونایی در بوشهر افزایش یافت
- تعداد بستریهای کرونایی در بوشهر افزایش یافت/ ثبت ۳ فوتی جدید
- ۷۸ فوتی کرونا در شبانهروز گذشته/بیش از ۱۴۳هزار جانباخته تاکنون
- رئیس فایزر علیرغم تزریق 4 دوز واکسن به کرونا مبتلا شد
- تعداد فوتیهای ناشی از کرونا در استان بوشهر به ۲۲۰۰ نفر رسید
- شمار بستریهای کرونایی به ۱۱۰ نفر رسید
- شناسایی ۶۲۷۹ بیمار جدید کرونایی در کشور/ ۸۳ نفر دیگر فوت شدند
- بستری ۵۰ بیمار جدید در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان بوشهر